Meny

Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.

Forklaring av allergenmerking


Assorterte kalde smørbrød Kr. 65,-

Hvis man ikke ønsker assorterte er prisen følgende:

Rett Pris Allergener
Håndpillede reker 85,- 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Røkt laks med eggerøre 75,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Skinkesteik med surkål 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Roastbiff med remulade 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7

Forretter

Rett Pris Allergener
Blomkålsuppe m/ brød 50,– 1 Hvete, 7, 9
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon 60,– 7, 9
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke 60,– 1 Hvete
Melon med serranoskinke 60,–
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker 85,– 4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9
Avocado med reker 95,– 2, 7
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost 65,– 1 Hvete, 6, 11, 2

Hovedretter. Minimum 12 PERSONER

Rett Pris Allergener
Skinkestek (svinestek av lår), sprø svor, gulrot, blomkål, erter, surkål, poteter og brun saus. Tyttebærsyltetøy hører selvsagt med. 200,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Røkt, glasert svinekam med løksaus, grønnsaker, surkål og poteter 200,– 1 Hvete, 7, 9, 10
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat 225,– 1 Hvete, 3, 6, 7, 9
Reinsdyrstek med stekt sopp og bacon, smørdampet rosenkål, gulrot og blomkål, ovnsbakte småpoteter, pære med tyttebærsyltetøy og viltsaus 295,- 1 Hvete, 7, 9
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe 295,– 7, 9
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår 195,– 1 Hvete
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét 225,–
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe 200,– 1 Hvete og bygg, 7
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør 175,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus 220,– 6, 7, 9
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus eller peppersaus 310,- 6, 7, 9
Hjem til mor sin oksegryte, kremet med grønnsaker, servert med grov potetmos 225,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing 225,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata 235,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus 295,– 6, 7, 9
Betasuppe av saltet lammekjøtt (av lår) og pølse, servert med flatbrød eller brød og smør 150,– 1 Hvete, 7, 9
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør 150,– 1 Hvete, 7, 9
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris 175,- 1 Hvete, 6, 9
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli 175,- 1 hvete, 2, 4, 7, 9
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia 175,- 1 Hvete, 3, 7
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli 175,- 9
Green eller red Curry med kylling og ris 175,- 2, 4, 6, 9
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia 175,- 1 Hvete, 2, 3, 7
Tapaskylling (stekte strimler av bryst med en soya, sennep og honningsaus), servert med gresk salat, allioli og foccacia 175,- 3,6,7,10
Innbakt svinekjøtt, ananas og grønnsaker i sursøt saus, servert med ris 175,- 1 Hvete, 3, 6, 11
Raclette (du får låne elektrisk bordgrill av oss). 300g. kjøtt (biff, kyllingfilet, svin indrefilet), ost, småpoteter, soppsaus og salat. Minimum 6 personer. Minimum 6 personer 295,- 7

Dessert

Rett Pris Allergener
Pannacotta med frisk bærsaus 75,– 7
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) 75,- 3, 7, 8 mandler

Tapas

325,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.

Rett Pris Allergener
Kjøttboller i tomatsaus Se ovenfor
Vårruller med sursøt chilidip Se ovenfor
Honningmarinert kylling Se ovenfor
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke Se ovenfor
Scampi med chili Se ovenfor
Dadler med bacon Se ovenfor
Fylte auberginer Se ovenfor
Alli-Oli Se ovenfor
Gresk salat Se ovenfor
Foccaciabrød Se ovenfor
TILLEGG for frityrstekte akkarringer med sitronbåter 25,– pr. person Se ovenfor

Koldtbord

Kr. 325,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.

Rett Pris Allergener
Roastbiff m/ stekt og sprø løk Se ovenfor
Røkt laks m/ eggerøre Se ovenfor
Svinesteik m/ surkål og svisker Se ovenfor
Pillede reker m/ majones Se ovenfor
Varme kyllinglårklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller honning, soyasaus og sennep kyllingfilet i biter Se ovenfor
Ekstra karbonade med pannestekt løk 40,– pr. stk. Se ovenfor
Spekeskinke Se ovenfor
Potetsalat Se ovenfor
Kryddersild Se ovenfor
Waldorfsalat Se ovenfor
Frisk salat med dressing Se ovenfor
Brød og smør Se ovenfor

Varm julebuffét

Minimum 12 personer.

Rett Pris Allergener
Pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørt jordbærsaus eller pannacotta med frisk bærsaus. Varmeplater følger med. 485‚– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Pinnekjøtt med kålrotstappe og poteter 330,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Svineribbe med klassisk tilbehør 300,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Utlån av dekketøy 10,– pr. tallerken inkl. oppvask

Hjemmelaget

Rett Pris Allergener
Foccaciabrød (12–15 personer) 150‚– 1 hvete, 7
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer 350,– 3, 7, 8 mandler

Priser på levering:

Mandag – Fredag Kl. 08:00 - 16:00 Kr. 150,-

Mandag – Fredag fra Kl. 16:00 Kr. 300,-

Lørdag og Søndag Kr. 300,-

Levering Bergen Kr. 300,-
Levering over 10000,- Fraktfritt



Dette var bare noen forslag. Ta kontakt for en matprat!