Meny
Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.
Assorterte kalde smørbrød Kr. 65,-
Hvis man ikke ønsker assorterte er prisen følgende:
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Håndpillede reker | 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 | |
Røkt laks med eggerøre | 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 | |
Kokt skinke fruktsalat og sviske | 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 | |
Roastbiff med remulade | 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 | |
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk | 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Forretter
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Blomkålsuppe m/ brød | 1 Hvete, 7, 9 | |
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon | 7, 9 | |
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke | 1 Hvete | |
Melon med serranoskinke | ||
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker | 4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9 | |
Avocado med reker | 2, 7 | |
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost | 1 Hvete, 6, 11, 2 |
Hovedretter. Minimum 12 PERSONER
Til all varmmat kan du få låne gratis varmeplater, slik at maten er varm under hele måltidet. Lag gjerne til en buffet.
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Skinkestek (svinestek av lår), sprø svor, gulrot, blomkål, erter, surkål, poteter og brun saus. Tyttebærsyltetøy hører selvsagt med. | 1 Hvete, 6, 7, 9 | |
Røkt, glasert svinekam med løksaus, grønnsaker, surkål og poteter | 1 Hvete, 7, 9, 10 | |
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat | 1 Hvete, 3, 6, 7, 9 | |
Reinsdyrstek med stekt sopp og bacon, smørdampet rosenkål, gulrot og blomkål, ovnsbakte småpoteter, pære med tyttebærsyltetøy og viltsaus | 1 Hvete, 7, 9 | |
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe | 7, 9 | |
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår | 1 Hvete | |
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét | ||
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe | 1 Hvete og bygg, 7 | |
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør | 1 Hvete, 6, 7, 9 | |
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus | 6, 7, 9 | |
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus eller peppersaus | 6, 7, 9 | |
Hjem til mor sin oksegryte, kremet med grønnsaker, servert med grov potetmos | 1 Hvete, 6, 7, 9 | |
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing | 1 Hvete, 6, 7, 9 | |
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata | 1 Hvete, 6, 7, 9 | |
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus | 6, 7, 9 | |
Betasuppe av saltet lammekjøtt (av lår) og pølse, servert med flatbrød eller brød og smør | 1 Hvete, 7, 9 | |
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør | 1 Hvete, 7, 9 | |
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris | 1 Hvete, 6, 9 | |
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli | 1 hvete, 2, 4, 7, 9 | |
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia | 1 Hvete, 3, 7 | |
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli | 9 | |
Green eller red Curry med kylling og ris | 2, 4, 6, 9 | |
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia | 1 Hvete, 2, 3, 7 | |
Tapaskylling (stekte strimler av bryst med en soya, sennep og honningsaus), servert med gresk salat, allioli og foccacia | 3,6,7,10 | |
Innbakt svinekjøtt, ananas og grønnsaker i sursøt saus, servert med ris | 1 Hvete, 3, 6, 11 | |
Raclette (du får låne elektrisk bordgrill av oss). 300g. kjøtt (biff, kyllingfilet, svin indrefilet), ost, småpoteter, soppsaus og salat. Minimum 6 personer. Minimum 6 personer | 7 |
Dessert
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Pannacotta med frisk bærsaus | 7 | |
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) | 3, 7, 8 mandler |
Tapas
395,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Kjøttboller i tomatsaus | Se ovenfor | |
Vårruller med sursøt chilidip | Se ovenfor | |
Honningmarinert kylling | Se ovenfor | |
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke | Se ovenfor | |
Scampi med chili | Se ovenfor | |
Dadler med bacon | Se ovenfor | |
Quesedillas med storfe | Se ovenfor | |
Gresk salat | Se ovenfor | |
Foccaciabrød | Se ovenfor | |
Allioli | Se ovenfor |
Koldtbord
Kr. 395,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Roastbiff m/ stekt og sprø løk | Se ovenfor | |
Røkt laks m/ eggerøre | Se ovenfor | |
Røkt, kokt skinke og svisker | Se ovenfor | |
Håndpillede reker m/ majones | Se ovenfor | |
Varme kyllingklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller tapas kyllingfilet i biter | Se ovenfor | |
Ekstra karbonade med pannestekt løk | Se ovenfor | |
Spekeskinke | Se ovenfor | |
Potetsalat | Se ovenfor | |
Kryddersild | Se ovenfor | |
Waldorfsalat | Se ovenfor | |
Frisk salat med dressing | Se ovenfor | |
Brød og smør | Se ovenfor |
Julemat
Minimum 12 personer.
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Julebuffet. Pinnekjøtt (400g. tørket) og kjøttfull svineribbe (300g.) med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær. Varmeplater følger med. | 1 Hvete, 7, 9 | |
Pinnekjøtt (500g. tørket) med kålrotstappe, pinnekraft og poteter | 1 Hvete, 7, 9 | |
Kjøttfull svineribbe (500g.) med klassisk tilbehør (gulrot, blomkål, erter, rødkål, surkål, rødvinskokte svisker, tyttebærsyltetøy, saus og poteter | 1 Hvete, 7, 9 | |
Riskrem med rørte jordbær | ||
Utlån av dekketøy |
Hjemmelaget
Rett | Pris | Allergener |
---|---|---|
Foccaciabrød (12–15 personer) | 1 hvete, 7 | |
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer | 3, 7, 8 mandler |
Priser på levering:
Mandag – Fredag Kl. 08:00 - 16:00 Kr. 150,-
Mandag – Fredag fra Kl. 16:00 Kr. 300,-
Lørdag og Søndag Kr. 300,-
Levering Bergen Kr. 300,-
Dette var bare noen forslag. Ta kontakt for en matprat!