Meny

Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.

Forklaring av allergenmerking


Assorterte kalde og varme smørbrød

Rett Pris Allergener
Håndpillede reker 50,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Røkt ørret med eggerøre 50,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Skinkesteik med surkål 50,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Roastbiff med remulade 50,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk 50,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7

Forretter

Rett Pris Allergener
Blomkålsuppe m/ brød 40,– 1 Hvete, 7, 9
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon 50,– 7, 9
Bruscetta med tomatsalat og Serranoskinke 50,– 1 Hvete
Melon med serranoskinke 50,–
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker 75,– 4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9
Avocado med reker 75,– 2, 7
Sjømattallerken 75,– 2, 4, 3, 10
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost 60,– 1 Hvete, 6, 11, 2
Sashimi m/ponzusaus servert med mango og avocadosalat 75,– 1 hvete, 4, 6

Hovedretter

Rett Pris Allergener
Skinkestek 195,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Glassert svinekam 195,– 1 Hvete, 7, 9, 10
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat 200,– 1 Hvete, 3, 6, 7, 9
Reinsdyrstek: Kr. 225,- 225,– 1 Hvete, 7, 9
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe 250,– 7, 9
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår 195,–
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét 215,–
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe 200,– 1 Hvete og bygg, 7
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør 144,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille og gorgonzolasaus 195,– 6, 7, 9
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille og gorgonzolasaus eller soppsaus 270,– 6, 7, 9
Biff Stroganoff, servert med grov potetmos 225,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing 215,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata 235,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus 275,– 6, 7, 9
Betasuppe av saltet fårekjøtt og pølse, servert med flatbrød og smør 135,– 1 Hvete, 7, 9
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør 150,– 1 Hvete, 7, 9
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris 150,– 1 Hvete, 6, 9
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli 150,– 1 hvete, 2, 4, 7, 9
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia 150,– 1 Hvete, 3, 7
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli 150,– 9
Mors kjøttgryte servert med grovmost potetsatappe eller ris 175,– 1 Hvete, 7, 9
Green Curry med kylling og ris 150,– 2, 4, 6, 9
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia 150,– 1 Hvete, 2, 3, 7

Dessert

Rett Pris Allergener
Pannacotta med frisk bærsaus 50,– 7
Hjemmelaget karamellpudding med karamellsaus 50,– 3, 7
Likørmarinert fruktsalat servert i halv annanas 60,–
Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær 50,– 7
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) 50,– 3, 7, 8 mandler

Tapas

295,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.

Rett Pris Allergener
Kjøttboller i tomatsaus Se ovenfor
Vårruller med sursøt chilidip Se ovenfor
Honningmarinert kylling Se ovenfor
Bruscetta med tomatsalat og serranoskinke Se ovenfor
Scampi med chili Se ovenfor
Dadler med bacon Se ovenfor
Fylte auberginer Se ovenfor
Alli-Oli Se ovenfor
Gresk salat Se ovenfor
Foccaciabrød Se ovenfor
TILLEGG for frityrstekte akkarringer med sitronbåter 25,– pr. person Se ovenfor

Koldtbord

Kr. 295,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.

Rett Pris Allergener
Roastbiff m/ stekt og sprø løk Se ovenfor
Røkt ørret m/ eggerøre Se ovenfor
Svinesteik m/ surkål og svisker Se ovenfor
Håndpillede reker m/ majones Se ovenfor
Varme kyllinglårklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller honning, soyasaus og sennep kyllingfilet i biter Se ovenfor
Ekstra karbonade med pannestekt løk 30,– pr. stk. Se ovenfor
Serranoskinke Se ovenfor
Potetsalat Se ovenfor
Kryddersild Se ovenfor
Waldorfsalat Se ovenfor
Frisk salat med dressing Se ovenfor
Brød og smør Se ovenfor

Varm julebuffét

Minimum 12 personer.

Rett Pris Allergener
Pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørt jordbærsaus eller pannacotta med frisk bærsaus. Varmeplater følger med. 485‚– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Pinnekjøtt med kålrotstappe og poteter 330,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Svineribbe med klassisk tilbehør 300,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Utlån av dekketøy 10,– pr. tallerken inkl. oppvask

Hjemmelaget

Rett Pris Allergener
Risgrøt 30,– 7
Foccaciabrød (12–15 personer) 150‚– 1 hvete, 7
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer 350,– 3, 7, 8 mandler

Hjemmelagde lefser

Rett Pris Allergener
Påsmurte, spiseklare tynnlefser med vaniljefyll. Med og uten anisfrø i 4-pakning 175,– 1 hvete, 7


Dette var bare noen forslag. Ta kontakt for en matprat!