Meny
Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.
Forklaring av allergenmerking
Assorterte kalde og varme smørbrød
Rett |
Pris |
Allergener |
Håndpillede reker |
55,- |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Røkt ørret med eggerøre |
55,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Skinkesteik med surkål |
55,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Roastbiff med remulade |
55,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk |
55,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Forretter
Rett |
Pris |
Allergener |
Blomkålsuppe m/ brød |
40,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon |
50,– |
7, 9 |
Bruscetta med tomatsalat og Serranoskinke |
50,– |
1 Hvete |
Melon med serranoskinke |
50,– |
|
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker |
75,– |
4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9 |
Avocado med reker |
75,– |
2, 7 |
Sjømattallerken |
75,– |
2, 4, 3, 10 |
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost |
60,– |
1 Hvete, 6, 11, 2 |
Sashimi m/ponzusaus servert med mango og avocadosalat |
75,– |
1 hvete, 4, 6 |
Hovedretter. Minimum 12 PERSONER
Rett |
Pris |
Allergener |
Skinkestek |
195,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Glassert svinekam |
195,– |
1 Hvete, 7, 9, 10 |
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat |
200,– |
1 Hvete, 3, 6, 7, 9 |
Reinsdyrstek: Kr. 225,- |
225,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe |
250,– |
7, 9 |
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår |
195,– |
|
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét |
215,– |
|
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe |
200,– |
1 Hvete og bygg, 7 |
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør |
144,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille og gorgonzolasaus |
215,– |
6, 7, 9 |
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille og gorgonzolasaus eller soppsaus |
295,– |
6, 7, 9 |
Biff Stroganoff, servert med grov potetmos |
225,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing |
215,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata |
235,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus |
295,– |
6, 7, 9 |
Betasuppe av saltet fårekjøtt og pølse, servert med flatbrød og smør |
135,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør |
150,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris |
150,– |
1 Hvete, 6, 9 |
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli |
150,– |
1 hvete, 2, 4, 7, 9 |
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia |
150,– |
1 Hvete, 3, 7 |
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli |
150,– |
9 |
Mors kjøttgryte servert med grovmost potetsatappe eller ris |
175,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Green Curry med kylling og ris |
150,– |
2, 4, 6, 9 |
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia |
150,– |
1 Hvete, 2, 3, 7 |
Tapaskylling (stekte strimler av bryst med en soya, sennep og honningsaus), servert med gresk salat, allioli og foccacia |
150,- |
3,6,7,10 |
Innbakt svinekjøtt, ananas og grønnsaker i sursøt saus, servert med ris |
150,- |
1 Hvete, 3, 6, 11 |
Raclette (du får låne elektrisk bordgrill av oss). 300g. kjøtt (biff, kyllingfilet, svin indrefilet), ost, småpoteter, soppsaus og salat. Minimum 6 personer. Minimum 6 personer |
295,- |
7 |
Dessert
Rett |
Pris |
Allergener |
Pannacotta med frisk bærsaus |
50,– |
7 |
Likørmarinert fruktsalat servert i halv annanas |
60,– |
|
Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær |
50,– |
7 |
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) |
50,– |
3, 7, 8 mandler |
Tapas
295,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.
Rett |
Pris |
Allergener |
Kjøttboller i tomatsaus |
|
Se ovenfor |
Vårruller med sursøt chilidip |
|
Se ovenfor |
Honningmarinert kylling |
|
Se ovenfor |
Bruscetta med tomatsalat og serranoskinke |
|
Se ovenfor |
Scampi med chili |
|
Se ovenfor |
Dadler med bacon |
|
Se ovenfor |
Fylte auberginer |
|
Se ovenfor |
Alli-Oli |
|
Se ovenfor |
Gresk salat |
|
Se ovenfor |
Foccaciabrød |
|
Se ovenfor |
TILLEGG for frityrstekte akkarringer med sitronbåter |
25,– pr. person |
Se ovenfor |
Koldtbord
Kr. 295,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.
Rett |
Pris |
Allergener |
Roastbiff m/ stekt og sprø løk |
|
Se ovenfor |
Røkt ørret m/ eggerøre |
|
Se ovenfor |
Svinesteik m/ surkål og svisker |
|
Se ovenfor |
Håndpillede reker m/ majones |
|
Se ovenfor |
Varme kyllinglårklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller honning, soyasaus og sennep kyllingfilet i biter |
|
Se ovenfor |
Ekstra karbonade med pannestekt løk |
35,– pr. stk. |
Se ovenfor |
Serranoskinke |
|
Se ovenfor |
Potetsalat |
|
Se ovenfor |
Kryddersild |
|
Se ovenfor |
Waldorfsalat |
|
Se ovenfor |
Frisk salat med dressing |
|
Se ovenfor |
Brød og smør |
|
Se ovenfor |
Varm julebuffét
Minimum 12 personer.
Rett |
Pris |
Allergener |
Pinnekjøtt og svineribbe med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørt jordbærsaus eller pannacotta med frisk bærsaus. Varmeplater følger med. |
485‚– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Pinnekjøtt med kålrotstappe og poteter |
330,– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Svineribbe med klassisk tilbehør |
300,– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Utlån av dekketøy |
10,– pr. tallerken inkl. oppvask |
|
Hjemmelaget
Rett |
Pris |
Allergener |
Risgrøt |
30,– |
7 |
Foccaciabrød (12–15 personer) |
150‚– |
1 hvete, 7 |
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer |
350,– |
3, 7, 8 mandler |
Hjemmelagde lefser
Dette var bare noen forslag.
Ta kontakt for en matprat!