Meny
Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.
Forklaring av allergenmerking
Assorterte kalde smørbrød Kr. 65,-
Hvis man ikke ønsker assorterte er prisen følgende:
Rett |
Pris |
Allergener |
Håndpillede reker |
85,- |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Røkt laks med eggerøre |
75,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Skinkesteik med surkål |
65,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Roastbiff med remulade |
65,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk |
65,– |
1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7 |
Forretter
Rett |
Pris |
Allergener |
Blomkålsuppe m/ brød |
55,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon |
66,– |
7, 9 |
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke |
66,– |
1 Hvete |
Melon med serranoskinke |
66,– |
|
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker |
94,– |
4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9 |
Avocado med reker |
105,– |
2, 7 |
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost |
72,– |
1 Hvete, 6, 11, 2 |
Hovedretter. Minimum 12 PERSONER
Rett |
Pris |
Allergener |
Skinkestek (svinestek av lår), sprø svor, gulrot, blomkål, erter, surkål, poteter og brun saus. Tyttebærsyltetøy hører selvsagt med. |
220,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Røkt, glasert svinekam med løksaus, grønnsaker, surkål og poteter |
220,– |
1 Hvete, 7, 9, 10 |
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat |
248,– |
1 Hvete, 3, 6, 7, 9 |
Reinsdyrstek med stekt sopp og bacon, smørdampet rosenkål, gulrot og blomkål, ovnsbakte småpoteter, pære med tyttebærsyltetøy og viltsaus |
295,- |
1 Hvete, 7, 9 |
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe |
295,– |
7, 9 |
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår |
215,– |
1 Hvete |
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét |
248,– |
|
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe |
220,– |
1 Hvete og bygg, 7 |
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør |
193,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus |
242,– |
6, 7, 9 |
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus eller peppersaus |
310,- |
6, 7, 9 |
Hjem til mor sin oksegryte, kremet med grønnsaker, servert med grov potetmos |
248,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing |
248,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata |
259,– |
1 Hvete, 6, 7, 9 |
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus |
325,– |
6, 7, 9 |
Betasuppe av saltet lammekjøtt (av lår) og pølse, servert med flatbrød eller brød og smør |
165,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør |
165,– |
1 Hvete, 7, 9 |
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris |
193,- |
1 Hvete, 6, 9 |
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli |
193,- |
1 hvete, 2, 4, 7, 9 |
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia |
193,- |
1 Hvete, 3, 7 |
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli |
193,- |
9 |
Green eller red Curry med kylling og ris |
193,- |
2, 4, 6, 9 |
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia |
193,- |
1 Hvete, 2, 3, 7 |
Tapaskylling (stekte strimler av bryst med en soya, sennep og honningsaus), servert med gresk salat, allioli og foccacia |
193,- |
3,6,7,10 |
Innbakt svinekjøtt, ananas og grønnsaker i sursøt saus, servert med ris |
193,- |
1 Hvete, 3, 6, 11 |
Raclette (du får låne elektrisk bordgrill av oss). 300g. kjøtt (biff, kyllingfilet, svin indrefilet), ost, småpoteter, soppsaus og salat. Minimum 6 personer. Minimum 6 personer |
325,- |
7 |
Dessert
Rett |
Pris |
Allergener |
Pannacotta med frisk bærsaus |
83,– |
7 |
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) |
83,- |
3, 7, 8 mandler |
Tapas
350,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.
Rett |
Pris |
Allergener |
Kjøttboller i tomatsaus |
|
Se ovenfor |
Vårruller med sursøt chilidip |
|
Se ovenfor |
Honningmarinert kylling |
|
Se ovenfor |
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke |
|
Se ovenfor |
Scampi med chili |
|
Se ovenfor |
Dadler med bacon |
|
Se ovenfor |
Fylte auberginer. Denne retten kan byttes ut med quesedillas (hvis man er glad i taco) |
|
Se ovenfor |
Alli-Oli |
|
Se ovenfor |
Gresk salat |
|
Se ovenfor |
Foccaciabrød |
|
Se ovenfor |
TILLEGG for frityrstekte akkarringer med sitronbåter. Veldig godt :) Disse blir stekt på serveringsstedet |
33,– pr. person |
Se ovenfor |
Koldtbord
Kr. 350,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.
Rett |
Pris |
Allergener |
Roastbiff m/ stekt og sprø løk |
|
Se ovenfor |
Røkt laks m/ eggerøre |
|
Se ovenfor |
Svinesteik m/ surkål og svisker |
|
Se ovenfor |
Pillede reker m/ majones |
|
Se ovenfor |
Varme kyllinglårklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller honning, soyasaus og sennep kyllingfilet i biter |
|
Se ovenfor |
Ekstra karbonade med pannestekt løk |
44,– pr. stk. |
Se ovenfor |
Spekeskinke |
|
Se ovenfor |
Potetsalat |
|
Se ovenfor |
Kryddersild |
|
Se ovenfor |
Waldorfsalat |
|
Se ovenfor |
Frisk salat med dressing |
|
Se ovenfor |
Brød og smør |
|
Se ovenfor |
Julemat
Minimum 12 personer.
Rett |
Pris |
Allergener |
Julebuffet. Pinnekjøtt (400g. tørket) og kjøttfull svineribbe (300g.) med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær. Varmeplater følger med. |
525‚– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Pinnekjøtt (500g. tørket) med kålrotstappe, pinnekraft og poteter |
375,– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Kjøttfull svineribbe (500g.) med klassisk tilbehør (gulrot, blomkål, erter, rødkål, surkål, rødvinskokte svisker, tyttebærsyltetøy, saus og poteter |
355,– pr. pers. |
1 Hvete, 7, 9 |
Riskrem med rørte jordbær |
Kr. 66,- pr. pers. |
|
Utlån av dekketøy |
10,– pr. tallerken inkl. oppvask |
|
Hjemmelaget
Rett |
Pris |
Allergener |
Foccaciabrød (12–15 personer) |
165‚– |
1 hvete, 7 |
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer |
385,– |
3, 7, 8 mandler |
Priser på levering:
Mandag – Fredag Kl. 08:00 - 16:00 Kr. 150,-
Mandag – Fredag fra Kl. 16:00 Kr. 300,-
Lørdag og Søndag Kr. 300,-
Levering Bergen Kr. 300,-
Dette var bare noen forslag.
Ta kontakt for en matprat!