Meny

Vi leverer det meste av det du skulle ønske.
Så og si all mat kan lages uten allergener. Ta kontakt for nærmere info.

Forklaring av allergenmerking


Assorterte kalde smørbrød Kr. 65,-

Hvis man ikke ønsker assorterte er prisen følgende:

Rett Pris Allergener
Håndpillede reker 85,- 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Røkt laks med eggerøre 75,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Kokt skinke fruktsalat og sviske 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Roastbiff med remulade 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7
Varm hjemmelagd karbonade med steikt løk 65,– 1 Hvete, 2, 3, 10, 4, 7

Forretter

Rett Pris Allergener
Blomkålsuppe m/ brød 55,– 1 Hvete, 7, 9
Gulrotsuppe med frisk ingefær, chili, appelsin og bacon 66,– 7, 9
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke 66,– 1 Hvete
Melon med serranoskinke 66,–
Kremet fiskesuppe m/ pesto, rød/hvit fisk, toppet m/ reker 94,– 4, 2, 1 Hvete, 3, 10, 7, 9
Avocado med reker 105,– 2, 7
Kinesiske vårruller med sursøt chilisaus og råkost 72,– 1 Hvete, 6, 11, 2

Hovedretter. Minimum 12 PERSONER

Til all varmmat kan du få låne gratis varmeplater, slik at maten er varm under hele måltidet. Lag gjerne til en buffet.

Rett Pris Allergener
Skinkestek (svinestek av lår), sprø svor, gulrot, blomkål, erter, surkål, poteter og brun saus. Tyttebærsyltetøy hører selvsagt med. 220,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Røkt, glasert svinekam med løksaus, grønnsaker, surkål og poteter 220,– 1 Hvete, 7, 9, 10
Kyllingfilét, surret med serranoskinke, fylt med jarlsbergost, servert med urtekrydret amandinepoteter, sjampinjongsaus og salat 248,– 1 Hvete, 3, 6, 7, 9
Reinsdyrstek med stekt sopp og bacon, smørdampet rosenkål, gulrot og blomkål, ovnsbakte småpoteter, pære med tyttebærsyltetøy og viltsaus 350,- 1 Hvete, 7, 9
Braiserte lammeskanker servert med potet/selleristappe 295,– 7, 9
Buffét med sørlandsk fårikål (lett brunet, for å få frem den gode smaken), laget av lammelår 215,– 1 Hvete
Kleftiko (Middelshavs ovnsrett, (laget av lammelår i skiver med forskjellige grønnsaker og hviløk) Serveres som buffét 248,–
Raspeballbuffét med saltet lammelår i skiver, vossakorv, steikt pølse, bacon og kålrotstappe 220,– 1 Hvete og bygg, 7
Kjøttkakebuffét med klassisk tilbehør 193,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Helstekt svine indrefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus 242,– 6, 7, 9
Helstekt oksefilet, servert med ovnsbakte minipoteter, ratatouille, gorgonzolasaus eller soppsaus eller peppersaus 350,- 6, 7, 9
Hjem til mor sin oksegryte, kremet med grønnsaker, servert med grov potetmos 248,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Sausekjøtt av okse med gulrot, kål eller ertestuing 248,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Osso bucco (Italiensk sausekjøtt av okse fra det middelhavske kjøkken), servert med potetstappe og gremolata 259,– 1 Hvete, 6, 7, 9
Buffét med helgrillet lammelår med ovnsbakte amandinepoteter med urter, ratatouille og sjampinjongsaus 325,– 6, 7, 9
Betasuppe av saltet lammekjøtt (av lår) og pølse, servert med flatbrød eller brød og smør 165,– 1 Hvete, 7, 9
Gammeldags, fyldig gul ertesuppe med grønnsaker, saltet og røkt kjøtt og pølse, servert med brød og smør 165,– 1 Hvete, 7, 9
Karibisk kyllingrett med karri, kokosmelk, bacon, ananas og peanøtter, servert med ris 193,- 1 Hvete, 6, 9
Kremet fiskesuppe med pesto, rød og hvit fisk, toppet med reker, servert med foccacia og allioli 193,- 1 hvete, 2, 4, 7, 9
Lasagne med salat, dressing, allioli og foccacia 193,- 1 Hvete, 3, 7
Ungarsk gulasj med litt kikerter, servert med foccacia og allioli 193,- 9
Green eller red Curry med kylling og ris 193,- 2, 4, 6, 9
Caesarsalat med kylling og bacon. Servert med foccacia 193,- 1 Hvete, 2, 3, 7
Tapaskylling (stekte strimler av bryst med en soya, sennep og honningsaus), servert med gresk salat, allioli og foccacia 193,- 3,6,7,10
Innbakt svinekjøtt, ananas og grønnsaker i sursøt saus, servert med ris 193,- 1 Hvete, 3, 6, 11
Raclette (du får låne elektrisk bordgrill av oss). 300g. kjøtt (biff, kyllingfilet, svin indrefilet), ost, småpoteter, soppsaus og salat. Minimum 6 personer. Minimum 6 personer 325,- 7

Dessert

Rett Pris Allergener
Pannacotta med frisk bærsaus 83,– 7
Karamelldrøm (Flytende fyldig karamell, mellom 2 lag med mandelmarengs, toppet med vaniljeis og litt pynt) 83,- 3, 7, 8 mandler

Tapas

395,– (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, 2, 3, 6, 7, 10, 14.

Rett Pris Allergener
Kjøttboller i tomatsaus Se ovenfor
Vårruller med sursøt chilidip Se ovenfor
Honningmarinert kylling Se ovenfor
Bruscetta med tomatsalat og spekeskinke Se ovenfor
Scampi med chili Se ovenfor
Dadler med bacon Se ovenfor
Quesedillas med storfe Se ovenfor
Frityrstekte akkarringer med sitronbåter. Veldig godt :) Disse blir stekt på serveringsstedet Se ovenfor
Gresk salat Se ovenfor
Foccaciabrød Se ovenfor
Allioli Se ovenfor

Koldtbord

Kr. 395,- pr. person (minimum 12 personer).
Allergener: 1 hvete, havre, rug og bygg. 4, 3, 10, 2, 6, 11, 8 valnøtter.

Rett Pris Allergener
Roastbiff m/ stekt og sprø løk Se ovenfor
Røkt laks m/ eggerøre Se ovenfor
Røkt, kokt skinke og svisker Se ovenfor
Håndpillede reker m/ majones Se ovenfor
Varme kyllingklubber eller hjemmelagde karbonader med løk eller tapas kyllingfilet i biter Se ovenfor
Ekstra karbonade med pannestekt løk 44,– pr. stk. Se ovenfor
Spekeskinke Se ovenfor
Potetsalat Se ovenfor
Kryddersild Se ovenfor
Waldorfsalat Se ovenfor
Frisk salat med dressing Se ovenfor
Brød og smør Se ovenfor

Julemat

Minimum 12 personer.

Rett Pris Allergener
Julebuffet. Pinnekjøtt (400g. tørket) og kjøttfull svineribbe (300g.) med klassisk tilbehør. Dessert: Hjemmelaget riskrem med rørte jordbær. Varmeplater følger med. 525‚– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Pinnekjøtt (500g. tørket) med kålrotstappe, pinnekraft og poteter 375,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Kjøttfull svineribbe (500g.) med klassisk tilbehør (gulrot, blomkål, erter, rødkål, surkål, rødvinskokte svisker, tyttebærsyltetøy, saus og poteter 355,– pr. pers. 1 Hvete, 7, 9
Riskrem med rørte jordbær Kr. 66,- pr. pers.
Utlån av dekketøy 10,– pr. tallerken inkl. oppvask

Hjemmelaget

Rett Pris Allergener
Foccaciabrød (12–15 personer) 165‚– 1 hvete, 7
Karamellkake uten pynt, til å lage karamelldrøm til 24 personer 385,– 3, 7, 8 mandler

Priser på levering:

Mandag – Fredag Kl. 08:00 - 16:00 Kr. 150,-

Mandag – Fredag fra Kl. 16:00 Kr. 300,-

Lørdag og Søndag Kr. 300,-

Levering Bergen Kr. 300,-



Dette var bare noen forslag. Ta kontakt for en matprat!